Autoophug af din bil

Hos H K Auto v/ Helge Kristiansen udfører vi autohug af din bil. Her sørger vi altså for at genbruge store dele af den bil, som alligevel ikke kan køre længere. Det gør vi på en miljørigtig måde, så vi ikke bruger unødigt mange ressourcer i processen. Du bidrager samtidig positivt til miljøet ved at sende din skrotbil til os, da andre bilejere får gavn af de brugbare reservedele fra din bil. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere.

 

Sådan foregår autoophug:

Når du har besluttet dig for at sende din bil til autoophug ved os, foregår det på følgende måde:

  • Kontakt os og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig
  • Giv os de rette informationer angående din bil, dens tilstand og dens placering
  • Vi sørger for at hente bilen, eller du kan selv aflevere den hos os i Roskilde
  • Vi klarer resten – du skal ikke sørge for at indberette bilen eller afmelde den. Det gør vi gratis for dig

Når dette er gjort, sørger vi for at fastlægge prisen for bilen, alt efter dens tilstand, og hvor mange dele, der kan anvendes og videresælges. Du får derefter udbetalt pengene for bilen.


Derfor skal du vælge os som din autoophugger:

Ved at vælge os som autoophugger af din bil, er du sikker på at bidrage til en miljøvenlig proces. Derudover udfører vi alt papirarbejdet for dig gratis, så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at stille bilen til rådighed. Har du ikke mulighed for indlevering af bilen hos os, kommer vi også gerne ud til dig og henter den. På den måde er autoophug en nem måde for dig at bidrage til genbrug, således at en anden bilejer kan drage nytte af din bil. Har du en bil, der skal skrottes, kan du kontakte os på telefonnummeret 46351095. Så sørger vi for at hjælpe dig eller besvare dine spørgsmål.