Køb velfungerende brugte dæk

Levetiden på dæk til din bil varer ikke evigt. Derfor er det vigtigt at skifte dem ud jævnligt, så du har sikkerheden i orden, når du bevæger dig rundt på landets veje. Hos H K Auto v/ Helge Kristiansen tilbyder vi salg af brugte dæk, som du kan udstyre din bil med for at komme hurtigt videre. Du kan nemt selv tjekke din bils nuværende dæk for at se, om du har brug for nye. Særligt dækmønsterets dybde er en indikator på for gamle dæk. Hvis mønsteret er under 1,6 mm, er det ikke lovligt at køre med dækkene. Derudover bør du som hovedregel skifte dine dæk, når de er over ti år gamle, uanset hvor slidte de ser ud.


Vi har alle typer dæk til salg

Foruden slid på dækkene og deres alder, bør du altid skifte dæk ud efter sæson. I vinterhalvåret er vinterdæk det mest optimale for at være sikker på, at du kan køre sikkert på vejene. Om sommeren kan du køre med sommerdæk. H K Auto forhandler alle typer og størrelser af dæk, så du er sikker på at kunne finde et par, der passer til din bil og til sæsonen. Med vores 70 års erfaring er vi eksperter i dæk og i at forstå din bils behov. Vi står derfor gerne til rådighed, hvis du har behov for vejledning på området.


Kontakt os nu og få et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug hjælp med at udvælge de rigtige dæk, eller hvis du ønsker at handle hos os. Fortæl os om din bil, så vi kan udarbejde et tilbud til dig og give dig den rigtige rådgivning i forbindelse med dæk salg. Du er også velkommen til at besøge os på vores lokation i Roskilde og høre mere.