Salg af reservedele til din bil

Hos H K Auto v/ Helge Kristiansen tilbyder vi salg af alle typer reservedele til din bil. Vores store udvalg af forskellige dele gør det muligt for dig at finde lige det, du har brug for for at kunne køre sikkert og trygt med din bil igen. Hos os finder du alt fra anhængertræk til gearkasser og bremsesystemer. Uanset hvad du mangler, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det, din bil har brug for og finde den rette reservedel rette her hos os. Delene kommer fra skrottede biler, hvis dele fortsat kan bringe dig og din bil glæde. Ved at købe brugte reservedele sparer du penge, samtidig med at du hjælper miljøet ved at genanvende dele til din bil, som ellers var blevet smidt ud.


Vi rådgiver dig i valget af reservedele

Står du med en bil, der ikke vil starte, eller mangler du bare en lille ting for at kunne bruge din bil på den ønskede måde? Så kan du altid kontakte os. Vores mange års erfaring gør os kompetente til at vejlede dig inden for alle typer af reservedele. Vi sørger for at identificere dit problem og hjælpe dig med at finde den helt rigtige del til din bil. Fortæl os derfor gerne om din bil, så vi kan give dig den rette rådgivning.


Find os i dag
 

Hvis du har brug for hjælp, kan du altid træffe os på vores telefonnummer 46351095. Du er desuden også velkommen til at kigge forbi os på vores lokation i Roskilde. Så hjælper vi dig med at udpege de rigtige reservedele til din bil. Vi giver dig desuden et tilbud på det, du mangler, så du hurtigt og billigt kan reparere din bil eller tilføje den ekstra del, du har brug for.