Vi hjælper dig af med din skrotbil

H K Auto v/ Helge Kristiansen i Roskilde sørger først og fremmest for at hjælpe dig af med din gamle bil, der ikke længere kan køre. Det gør vi gennem skrotning af din bil. Det er der flere fordele ved. En af dem er, at du bidrager til at gøre miljøet renere, ved at din bil ikke bare står og ruster. Derudover kan vi foretage et autoophug af din bil og videresælge de reservedele, der stadig kan anvendes, således at en anden får glæde af dem. Er dette tilfældet, kan du få penge for en bil, der alligevel bare står stille på din grund. Læs mere her, om hvordan vi hjælper dig med at skrotte din bil.

 

Sådan skrotter du din bil hos os

Ved skrotning af bilen hos os, klarer vi det meste af arbejdet for dig. Det eneste du skal gøre, er at gøre bilen tilgængelig for os, så sørger vi for resten. Følg blot disse trin, hvis du ønsker vores hjælp til at komme af med din skrotbil:

  • Kontakt os på telefonnummeret 46351095 og fortæl os, hvor din bil er placeret
  • Indlever bilen eller lad os komme og hente den
  • Vi sørger derefter for alt papirarbejdet, der følger med, såsom indberetning af skrotningen og afmelding af bilen
  • Du modtager dine præmiepenge alt efter, hvilken stand bilen og dens reservedele er i

Vi har mange års erfaring i skrotning af biler og kan derfor hurtigt og nemt sørge for, at du kommer af med din skrotbil.

 

Præmiepenge for skrotning af din bil

Når du sender en bil til skrot, kan du modtage et beløb som pengepræmie, hvis vi kan bruge de resterende dele af bilen og sælge dem videre til andre bilejere. Vil du gerne høre mere om din skrotbil og mulighederne for den, så kontakt os på telefonnummer 46351095.